Assassin's Creed: Revelations

Assassin's Creed: Revelations kép

Az Assassin's Creed: Revelations egyaránt fog pontot tenni Ezio történetének végére, elvarrni a kósza szálakat az Assassin's Creed 3 megjelenése előtt, és tisztázni a dolgokat Desmonddal, a széria főszereplőjével kapcsolatban.Ezio is legalább annyi kérdésre keresi a választ, mint a játékosok, árulta el a játék vezető dizájnere, Alexandre Breault. "Többet akar tudni az Assassinok eredetéről, Altairról; számos kérdése van, tudni akarja, hogy miért tette azt, amit a korábbi játékokban tennie kellett. Tényleg úgy éreztük, hogy méltó módon kell lezárnunk." Elmondta azt is, hogy Ezio fontos karakter a szériában, bár nem egyértelmű, hogy ezt a népszerűségére, vagy a tetteinek következményére értette. A Revelations egyúttal megmagyarázza, hogy illik a képbe a második rész gyilkosának története, a Ubisoft célja, hogy hidat képezzenek Ezio és Altair között. Nem csak a múltbéli, de a jelenlegi, Desmond névre hallgató főhős életébe is mélyebb betekintést nyerhetünk. Az Assassin's Creed: Revelations novemberben jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, később pedig PC-re és Wii U-ra.


Assassin's Creed: Revelations multiplayer demo videó

Hír | 2011.08.03 09:38

Egy kis bepillantás a multis játékmenetbe.

Assassin's Creed: Revelations - az Ezio trilógiát és Altair történetét köti össze

Hír | 2011.07.18 11:42

A legújabb Assassin's Creedben a főszereplő mindkét ősével találkozhatunk, s megtudhatjuk, mi történt a köztes időben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)