Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue kép

A Ubisoft a PlayStation 4 és Xbox One konzolokat megcélzó Assassin's Creed Unity mellett megígérte, hogy a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokkal rendelkező játékosok sem maradnak Assassin's Creed epizód nélkül 2014-ben, így jöhetett létre a kizárólag ezeket a platformokat támogató Assassin's Creed Rogue. Ebben már egy asszaszinból lett templomos, egy bizonyos Shay Patrick Cormac, akinek sztorija nem csupán a Hétéves háború alatt zajlik 1754 és 1763 között, de összekapcsolódik az Assassin's Creed 3-ban megismert Haytham családdal és a Unity eseményeivel is. Az Assassin's Creed Rogue mellőzi a többjátékos módot, kizárólag kampányt tartalmaz, amire a fejlesztést végző Ubisoft Sofia hatalmas hangsúlyt fektetett kezdve az új - fagyos - területekkel, egészen a hajózás továbbfejlesztéséig.


Assassin's Creed: Rogue - íme a Collector's Edition

Hír | 2014.08.06 18:01

A játék bejelentése után a Ubisoft bemutatta az Assassin's Creed Rogue Collector's Editiont, amiben digitális és kézzelfogható tartalmak egyaránt szerepelnek. De szobor nincs.

Assassin's Creed Rogue - már hivatalos, itt a trailer

Hír | 2014.08.05 18:22

Megérkezett a bejelentés, és az ahhoz járó trailer is. Úgy tűnik végül minden beigazolódott.

Assassin's Creed: Rogue - ősszel jön, kiszivárgott a trailer

Hír | 2014.08.05 13:43

Az Assassin's Creed Comet munkanéven futó projekt valóban az Assassin's Creed: Rogue nevet viseli, a kiszivárgott trailerből sok mindent megtudtunk.

Assassin's Creed Rogue - ez lenne a Comet?

Hír | 2014.07.31 08:01

Az Assassin's Creed Comet munkanéven futó játék a sorozat előző generációra érkező része lesz, amiről a Ubisoft továbbra is hallgat. Most újra előkerült, de már Assassin's Creed Rogue néven. Comet me bro!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)