Assassin's Creed: Unity

Assassin's Creed: Unity kép

Az Assassin's Creed franchise első, kifejezetten újgenerációs platformokra fejlesztett epizódja, a több mint három évig készült Assassin's Creed: Unity Franciaországba, a francia forradalom idejébe vezeti a játékosokat, ahol a játék főszereplőjét, egy Arno nevű asszaszint irányítva megmászhatjuk a Notre Dame falait és megcsodálhatjuk Párizs más nevezetességeit is, de a legfőbb hangsúly úgyis a forradalomban betöltött szerepünkön van. Az Assassin's Creed: Unity kizárólag a PC-t, a PlayStation 4-et és az Xbox One-t támogatja.


Assassin's Creed Unity - ősszel érkezik, de nem minden platformra

Hír | 2014.05.15 18:55

A Ubisoft ma ellát minket írnivalóval és a Far Cry 4 bejelentése mellett azt is elmondták, hogy ősszel érkezik az Assassin's Creed Unity.

Assassin's Creed: Unity - négyen is játszhatunk együtt?

Hír | 2014.04.20 17:45

Egy pletyka szerint a következő Assassin's Creedben egy a sorozatban még nem látott, új 4 fős kooperatív mód is bekerülhet.

Assassin's Creed: Unity - keveredik a Prince of Persiával?

Hír | 2014.04.07 17:18

Az idei egyik új Assassin's Creedbe új mozdulatokat építenek majd be, köztük egy olyat, amit a Prince of Persiában már jól begyakoroltunk.

Assassin's Creed: Unity - így fest Unreal Engine 4 alatt (videó)

Hír | 2014.03.25 14:30

Egy jó képességű rajongót megihletett az Assassin's Creed: Unity első trailere, ezért egy részét újraalkotta.

Assassin's Creed: Unity - itt az első videó

Hír | 2014.03.21 16:51

A kiadó hivatalosan megerősítette az Assassin's Creed: Unity létezését, és közzétett egy rövid videót is. Irány Franciaország!

Assassin's Creed: Unity - egy rakat kép és infó jött

Hír | 2014.03.19 19:03

Idén két nagy Assassin's Creed is érkezik, melyek közül az egyikről most rengeteg infót megtudtunk, és egy csokor képet is kaptunk hozzá.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)