Astro's Playroom

Astro's Playroom kép

A PlayStation 5 mellé járó platformer, amely alapvetően a DualSense képességeit hivatott bemutatni. A 2013-ban a PlayStation 4-hez járó The Playroomban mutatkoztak be az asobik, avagy a kis robotok, akik a PlayStation új kabaláivá váltak az évek során. Láthattuk őket a PSVR képességeit bemutató Playroom VR-ban is, most pedig azért jöttek, hogy demonstrálják nekünk, mire képes a PS5, valamint kontrollere, a DualSense. A rövid kaland során bejárhatunk számos egyedi, easter eggekkel és utalásokkal megpakolt világot, megtapasztalhatjuk, milyen jó a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok, és összegyűjthetjük a PlayStation történelmének fontos eszközeit.

Elolvasom a tesztet

Az Astro's Playroom fejlesztői egy új akciójátékon dolgoznak

Hír | 2021.07.28 06:42

Az álláshirdetésekből ítélve könnyen lehet, hogy egy új Astro Bot játékot kapunk.

Újabb belsős stúdióval bővült a PlayStation család

Hír | 2021.06.04 07:33

Többek között a PlayStation 5 egyik nyitócíme fűződik a nevükhöz.

Astro's Playroom teszt - könnyes szemmel a jövőbe

Teszt | 2020.11.06 14:00

Az Astro's Playroom nem csak a DualSense képességeit mutatja be kiválóan, de a PlayStation múltján is végighalad az első PlayStationtől egészen a PS5-ig.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)