Bad Day LA

Bad Day LA kép

Az Enlight berkeiben készülő alkotást harmadik személyű akció-kaland játéknak emlegetik, egy jó adagnyi pofátlan humorral, a mai kortárs Los Angelesben, elképesztő játékmenettel. A játék Anthony Williams-ről, egy lepukkant hajléktalanról szól, aki valaha Hollywood egyik elismert ügynöke volt, ám fokozatosan elvesztette minden becsületét, így aztán teljesen elzárkózott a külvilágtól. Ennek köszönhetően maradt életben, miután megtámadták a várost a zombik, meg a terroristák is. Anthony rájön, hogy nem akar meghalni, egyetlen fegyvere pedig a "józan" esze. Szóval Anthony-nak ma egy kicsit rossz napja van...


Bad Day L.A. GOLD

Hír | 2006.08.22 12:51

Az Aspyr bejelentette, hogy a Bad Day L.A. című akció/kaland játéka aranylemezre került és a következő héten már meg is jelenik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)