Baldur's Gate: Enhanced Edition

Baldur's Gate: Enhanced Edition kép

A Baldur's Gate: Enhanced Edition lényegében a klasszikus Baldur's Gate és a Tales of the Sword Coast kiegészítő felújított változata. Aki nem ismerné ezen remekműveket, annak elmondanám, hogy fantasy szerepjátékról van szó, melyet annó a BioWare fejlesztett. Az Infinity Engine frissített változata mellett egy teljesen új küldetés és három új szereplő is bekerült a játékba, valamint a multiplayer mód is ráncfelvarráson esett át. A sorozat szerelmeseit nagy boldogsággal töltheti el, hogy nem csak az első rész, hanem a második is felújításra kerül majd, ugyanezen stúdió által. Ahogy az eredeti játék is, ez is kizárólag PC-re jelent meg.


Baldur's Gate: Siege of Dragonspear - 18 év után érkezett a kiegészítő

Hír | 2016.04.01 12:00

Nem hittük volna, hogy a Bioware játékszériájának első részéhez kiegészítő érkezik még valaha, mégis megtörtént. Baldur's Gate rajongók dörzsölhetik a tenyerüket.

Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear - ezt tartalmazza a gyűjtői csomag

Hír | 2016.03.04 11:40

A Baldur's Gate: Enhanced Edition kiegészítője egy szépen megpakolt gyűjtői kiadásban is elérhető lesz, ami sok rajongó szívét facsarhatja meg.

Baldur's Gate 3 - nincs kizárva

Hír | 2013.06.24 15:30

Annak ellenére, hogy a Beamdog jelenleg komoly jogi problémákkal küszködik, hamarosan újabb taggal bővülhet a Baldur's Gate sorozat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)