Batman: Arkham Origins Blackgate HD

Batman: Arkham Origins Blackgate HD kép

A nagygépekre szánt Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition - avagy ismertebb nevén a Batman: Arkham Origins Blackgate HD - kiadást a Warner Bros. Montreal által fejlesztett Arkham Origins mobilos változatából "hádésítette" az Armature Studio. A sztoriban három hónappal járunk az Arkham Origins cselekményei után és minden a Macskanővel kezdődik. Lefülelésekor elkotyogja ugyanis a Denevérembernek, hogy lázadások törtek ki a játék címét adó Blackgate börtönben, a legnagyobb gonoszok felosztották maguknak a helyet és csak Batman teremthet rendet közöttük. A Batman: Arkham Origins Blackgate HD az okostelefonos alapjátékhoz képest szebb grafikát, kiforrottabb irányítást és egyéb nyalánkságokat ígér, de Batmanből biztosan ugyanannyit kapunk ezekben a verziókban is.


Batman: Arkham Origins Blackgate HD teszt - Batman nincs formában

Teszt | 2014.06.20 21:00

Batman 2,5D-s kalandjait már nemcsak kézikonzolokon élvezhetjük, de megéri ez nekünk? Teszteltük a Batman: Arkham Origins Blackgate Deluxe Editiont.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)