Batman: Arkham Origins Cold Cold Heart

Batman: Arkham Origins Cold Cold Heart kép

A Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart című bővítménye a Denevérember egyik legnagyobb ellenfelére, Mr. Fagyra (Mr. Freeze) fókuszál, aki Pingvin embereivel megtámadja a Wayne birtokot. A DLC elején még Bruce Wayne irányítása a feladatunk, majd természetesen a folytatásban felvesszük Batman kiegészített, Mr. Freeze fagyos fenyegetése ellen használatos XE öltözékét. A megfagyott környezethez a páncélunk mellett eszköztárunk is alkalmazkodik, új taktikai elemként pedig akár jégcsapokat zúdíthatunk az ellenfelekre. A Cold, Cold Heart három új gyűjtögetős mellékszálat, több új területet, remekül kivitelezett detektívfeladatokat és más újdonságokat is tartalmaz, de érdemes vigyázni, nehogy túl fagyos legyen a hangulat.


Batman: Arkham Origins Cold, Cold Heart teszt - fagyos itt a hangulat

Teszt | 2014.06.14 20:35

Megérkezett a Batman: Arkham Origins fagyos DLC-je, amelyben Mr. Freeze borítja jégbe Gothamet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)