BattleBlock Theater

BattleBlock Theater kép

A Castle Crashers és az Alien Hominid alkotói újabb platformerrel lepték meg a felhasználókat, amely egyelőre kizárólag az Xbox Live Arcade rendszeréből szerezhető be. A BattleBlock Theater elkészítése közben a The Behemoth fejlesztői ismét három dolgot tartottak szem előtt: rendelkezzen letisztult, 2D-s grafikával, elvetemült humorral és természetesen coop lehetőséggel. A készítők sajátos stílusát mi sem bizonyítja jobban, minthogy főhősünkkel egy kocka alakú malacon csücsülve szállhatunk szembe a gonosz pirítósokkal. A BattleBlock Theater várhatóan a későbbiek folyamán további platformokra is tiszteletét teszi, akár csak a The Behemoth korábbi projektjei.


BattleBlock Theater - a Castle Crashers alkotói megint ütnek

Hír | 2013.04.04 22:30

Megjelent az új XBLA-s coop őrület, a BattleBlock Theater. Nem csalódhatunk a Castle Crashers készítőinek zakkant humorában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)