Battlefield 2: Special Forces

Battlefield 2: Special Forces kép

A Battlefield 2: Special Forces-ban a játékos 6 különböző speciális osztaghoz csatlakozhat, melyek között szerepel az amerikai SEAL, a britt SAS és az orosz Spetnaz is. 10 új jármű, és a legújabb rendszeresített fegyverek, és két játékmód szerepel a kínálatban; csatlakozhatunk egy osztaghoz, vagy a parancsnoki székből irányíthatjuk az eseményeket, a rombolható környezetben pedig a fedezékek mögül is kilőhetjük az ellenséget. Online módban összesen 64 játékos vehet részt. A karakterek a játékban elért sikerek alapján fejlődnek, melynek során magasabb rangot szerezhetnek, és további extrák válnak elérhetővé.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)