Battlefield Hardline

Battlefield Hardline kép

A Battlefield Hardline - avagy kódnevén Omaha - a Dead Space játékokért felelős Visceral Games spin-off játéka, amely a széria történelmében először a rendőrök és bűnözők közötti harcot részesíti előnyben a háborúzás helyett. A játékos által irányított főhős egy Nick Mendoza nevű zsaru, aki az egész országon átívelő harcában elhivatottan keresi a régi társát, aki elárulta őt. A kampány története ismert rendőrdrámákból merít, ráadásul az izgalmas sztori mellett a Battlefield Hardline területe minden eddiginél nagyobb és nyitottabb az alapoktól újraalkotott mesterséges intelligenciával, többszöri újrajátszhatósággal, változatos helyszínekkel, maximális rombolhatósággal, széles fegyver- és jármű választékkal, valamint a rendőrök és bűnözők harcára fókuszáló multiplayer játékmódokkal kiegészítve.


Battlefield Hardline - újabb DLC vált ingyenessé

Hír | 2016.07.26 17:34

Legutóbb a Battlefield 4-hez tölthettünk le ingyen DLC-t, most pedig a Battlefield Hardline újabb bővítményére csaphatunk le, hamarosan minden platformon.

Battlefield Hardline - újabb DLC lett ingyenes

Hír | 2016.07.06 14:06

Folytatódik a Road to Battlefield 1 kampány, ezúttal a Battlefield Hardline egy egyébként fizetős csomagját szerezhetjük be minden platformra.

EA Access - ennek a játéknak örülni fogtok

Hír | 2016.05.03 18:45

Az Electronic Arts bejelentette a következő nagy címet, amit letölthetnek az EA Access előfizetők, erre a játékra pedig bizonyára már nagyon sokan vártak.

Battlefield Hardline - ismerős lesz a Betrayal DLC egyik térképe (videó)

Hír | 2016.02.20 11:44

A Battlefield Hardline következő DLC-je, a Betrayal feltámasztja a Battlefield 3 egyik legnépszerűbb pályáját, a Grand Bazaart. Már van videónk is hozzá.

Battlefield Hardline - rendhagyó fegyvert hoz az utolsó DLC

Hír | 2016.02.13 22:00

A megszokott bővítmények mellett egy igazán különleges fegyverrel is gazdagabbak lesznek azok a Battlefield Hardline játékosok, akik beszerzik a Betrayal DLC-t.

Battlefield Hardline - napokon belül itt a Getaway DLC, addig is itt egy trailer

Hír | 2016.01.08 19:16

A Premium tagok napokon belül el is kezdhetik nyüstölni a Battlefield Hardline legújabb DLC-csomagját, a többiek addig is egy új trailerrel kerülhetnek legközelebb ezekhez az újdonságokhoz.

Battlefield Hardline - tudjuk, mikor jön a legújabb DLC

Hír | 2015.12.15 11:34

Már nem kell sokáig várni a Battlefield Hardline Getaway DLC-re, ami izgalmas újdonságokkal bővíti a játékot.

Battlefield Hardline - lekapcsoljuk a villanyt az ingyenes Blackout DLC-ben

Hír | 2015.10.21 18:38

A negyedik rész után a Battlefield Hardline is kap egy éjszakai témájú DLC-t, a Blackout csomagot pedig mindenki ingyen megkaphatja, akinek már megvan az alapjáték.

Battlefield: Hardline - mától ingyenesen elérhető az EA Access tagoknak

Hír | 2015.10.15 08:31

Ha EA Access előfizetéssel rendelkezel, akkor gyorsan pattanj a konzolod elé, mert a mai naptól kezdve teljesen ingyen éred el a Battlefield: Hardline-t.

EA Access - újabb remek játékkal bővül az ingyenes kínálat

Hír | 2015.09.23 08:25

Hónapról hónapra egyre jobb befektetésnek tűnik az EA Access. Hamarosan egy újabb játékkal bővül az ingyenesen letölthető címek listája, az FPS rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket.

Gamescom 2015 - ezt tudja a Battlefield Hardline Robbery DLC

Hír | 2015.08.05 10:18

Az Electronic Arts bemutatta a Battlefield Hardline újabb letölthető csomagját, a Robbery-t, amely többek között egy új játékmódot is tartalmaz.

Gamescom 2015 - új Battlefield Hardline móka vár ránk

Hír | 2015.07.25 09:00

Nem kell sokáig várnunk a Battlefield Hardline második kiegészítésére. A gamescomon mutatják be az Robbery DLC-t, melybe egy új játékmód is kerül.

Battlefield Hardline - baj van a Criminal Activity DLC-vel

Hír | 2015.06.26 21:34

Valami bizarr anomália miatt azok, akik a Battlefield Hardline Ultimate Edition változatát vették meg, nem tudják letölteni a Criminal Activityt, holott a hagyományos és Deluxe kiadások vásárlói már több mint egy hete játszhatnak vele.

Battlefield Hardline - szögbelövővel is lövöldözhetünk a Criminal Activityben

Hír | 2015.06.10 14:21

A megszokott, profi fegyverek mellett lesz egy hétköznapinak számító, de a játékban mindenképp meglepő eszköz is a Battlefield Hardline legújabb DLC-jében. Lesz egy olyan is, amit mindenki ingyen megkap.

Battlefield Hardline - a CoD-osoknak ismerős lehet az új játékmód

Hír | 2015.06.02 15:22

A Battlefield Hardline Criminal Activity DLC-je egy új játékmódot is magával hoz, ami a Bounty Hunter nevet viseli, és erősen hajaz a konkurens Call of Duty egyik népszerű módjára.

Battlefield Hardline: Criminal Activity DLC - akár nyuszinak is beöltözhetünk

Hír | 2015.06.01 22:13

Hamarosan érkezik a Criminal Activity DLC a Visceral játékához, amiben új fejfedőket is kapunk. Most azt is megtudtuk, hogy pontosan milyen bónuszokat fognak adni.

Battlefield Hardline - videón a Criminal Activity újdonságai

Hír | 2015.05.26 19:14

Valamikor júniusban érkezik a Battlefield Hardline első DLC-je, a Criminal Activity, ami négy map és egy új játékmód mellett számos más extrát is ad a játékhoz. Például egy lowridert.

Battlefield Hardline - tudjuk, mikor jön a Criminal Activity DLC

Hír | 2015.05.21 11:45

Hamarosan útjára indul az első Battlefield Hardline DLC, a Criminal Activity sok újdonsággal próbálja meg felrázni a tisztelt publikumot.

Leépítések a Battlefield Hardline stúdiójánál

Hír | 2015.05.13 12:11

Elbocsátották a Battlefield Hardline-t fejlesztő Visceral Games néhány munkatársát, de az EA szóvivője szerint nincs nagy baj.

Battlefield Hardline - éjszakai pályákat és több pusztítást hoz a Criminal Activity DLC

Hír | 2015.05.09 19:35

Épp itt volt az ideje, hogy bemutatkozzon a Battlefield Hardline első DLC-je. A Criminal Activity számos új mapot, új járműveket, és nagyobb rombolhatóságot hoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)