Battlefield Hardline

Battlefield Hardline kép

A Battlefield Hardline - avagy kódnevén Omaha - a Dead Space játékokért felelős Visceral Games spin-off játéka, amely a széria történelmében először a rendőrök és bűnözők közötti harcot részesíti előnyben a háborúzás helyett. A játékos által irányított főhős egy Nick Mendoza nevű zsaru, aki az egész országon átívelő harcában elhivatottan keresi a régi társát, aki elárulta őt. A kampány története ismert rendőrdrámákból merít, ráadásul az izgalmas sztori mellett a Battlefield Hardline területe minden eddiginél nagyobb és nyitottabb az alapoktól újraalkotott mesterséges intelligenciával, többszöri újrajátszhatósággal, változatos helyszínekkel, maximális rombolhatósággal, széles fegyver- és jármű választékkal, valamint a rendőrök és bűnözők harcára fókuszáló multiplayer játékmódokkal kiegészítve.


Battlefield Hardline - PS4-en szebb, mint Xbox One-on, de PC-n az igazi

Hír | 2015.03.09 07:44

Hétfő reggel van, irány pixeleket számolgatni. A Visceral Games bejelentette, hogy egyes platformokon milyen felbontással játszhatunk a Battlefield Hardline-nal.

Battlefield Hardline - lesz Premium, rengeteg tartalommal

Hír | 2015.03.02 17:57

Ahogy arra számítani lehetett, a Battlefield Hardline-hoz is rendelkezésre áll majd a Premium tagság lehetősége, ami egyáltalán nem olcsó, de cserébe rengeteg mindent ajánl.

Battlefield Hardline - annál jobb, minél kevesebbet ölsz

Hír | 2015.02.27 19:30

A Battlefield Hardline kampánya során úgy is hatástalaníthatunk valakit, ha felmutatjuk a jelvényünket, nem kell mindjárt lövöldözni. Most megtudtunk ezt-azt az egyjátékos mód lehetőségeiről is.

Battlefield Hardline - minden okés lesz a PC-s változattal?

Hír | 2015.02.27 12:00

A Visceral részéről az egyik producer nyilatkozott, igyekezett megnyugtatni a rajongókat, hogy a Battlefield Hardline a PC-s közösségnek sem okoz majd csalódást.

Battlefield Hardline megjelenés - most már biztos, hogy nem halasztják

Hír | 2015.02.26 13:01

Úgy tűnik, a legutóbbi Battlefield Hardline béta után már csak apróságokon módosított a Visceral, így végül semmi nem állhat a játék márciusi megjelenésének útjába.

A Battlefield Hardline témájú Xbox One elképesztően ritka gép

Hír | 2015.02.22 18:00

A játék stílusához igazított konzolt kap a lövölde, a gond csak az, hogy nagyon kevés embernek adatik majd meg, hogy hazavihesse.

Battlefield: Hardline - jutalmat kapnak a visszatérők

Hír | 2015.02.19 13:21

Aki játszott a Battlefield Bad Company 2-vel, a Battlefield 3-mal vagy a Battlefield 4-gyel, és a Hardline-ra is befizet, különleges ajándékot kap.

Battlefield: Hardline gameplay - igen, vannak dínók (videó)

Hír | 2015.02.17 19:09

Egy új, exkluzív Battlefield: Hardline gameplay videóban két új pályát, a Derailedet és Riptide-ot nézhetjük meg, és az is kiderült, hogyan szőtték bele a fejlesztők a játékba a kötelező dínókat.

Battlefield: Hardline - minden jármű és kütyü

Hír | 2015.02.12 11:38

A Battlefield Hardline honlapjára felkerült az összes játékban található jármű és kiegészítő leírása, úgyhogy ha valamit még nem volt lehetőségetek megismerni, most felzárkózhattok.

Battlefield Hardline - ma este még tolhatjuk a bétát

Hír | 2015.02.09 18:00

A Battlefield Hardline bétája elképesztően sikeres volt, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, kapunk egy extra napot, hogy rabló-pandúrost játszhassunk.

Battlefield Hardline béta - hatmillió játékos gyilkolta egymást

Hír | 2015.02.09 08:11

A Battlefield Hardline béta hatalmas siker volt, az Electronic Arts és a Visceral Games is elégedett. De vajon a játékosoknak hogy tetszett?

Battlefield Hardline - zseniálisak az újratöltési animációk (videó)

Hír | 2015.02.08 13:17

A Visceral már a Battlefield Hardline bétájában is rengeteg Easter Egget rejtett el, köztük rendhagyó újratöltési animációkkal. Telekinézis, itt a „pisztoly, hol a pisztoly” és rakétával szerencsétlenkedés - ez csak néhány közülük.

Battlefield Hardline - valószínűleg lesz Premium

Hír | 2015.02.06 19:00

A Battlefield 3-mal bevezetett, gyakorlatilag a Season Passnek megfelelő szolgáltatást a Battlefield Hardline-hoz még nem vezették be, de több jel is utal arra, hogy itt is lehetőségünk lesz „előfizetni”.

Battlefield Hardline - a Battlefield 4 felbontását kapjuk

Hír | 2015.02.05 11:00

A Battlefield rajongók már melegíthetik is a billentyűzetet mert lesz miért felháborodni. Legalábbis azoknak biztos, akiket zavar, hogy a felbontás marad az előző részben látottnál.

Battlefield Hardline gépigény - ilyen gép kell a bétához

Hír | 2015.02.02 23:26

Pár órával a Battlefield: Hardline nyílt béta indulása előtt megkaptuk a játék végleges gépigényét, ami azért egy kicsit magasabb, mint a Battlefield 4-é volt.

Battlefield Hardline gépigény - nem kell parázni

Hír | 2015.01.30 20:41

Jövő héten indul a Battlefield Hardline nyílt béta, így adott a kérdés, hogy milyen PC kell majd a futtatásához. A Visceral válaszolt.

Battlefield Hardline nyílt béta - megvan a hivatalos dátum

Hír | 2015.01.29 18:26

Az EA bejelentette a Battlefield Hardline nyílt béta utolsó eddig ismeretlen részleteit is, köztük az indulás dátumát, a pályákat, és hogy hány játékos játszhat a Conquest módban a régi konzolokon. Nem 64.

Battlefield Hardline béta - az Xbox szerint is jövő héten indul

Hír | 2015.01.28 13:55

A Battlefield Hardline bétájának dátumát most már az Xbox Store is megerősítette. Készen álltok?

Battlefield Hardline béta - kiszivárgott a dátum?

Hír | 2015.01.26 18:03

Egy YouTubereknek küldött email szerint már csak alig pár napot kell várnunk a következő Battlefield Hardline bétáig.

Battlefield Hardline - feszültség és akció bőven lesz az új játékmódban

Hír | 2015.01.20 21:44

A Visceral megpróbálja feldobni a szokásos Battlefield-formulát a Hardline-ban néhány új játékmóddal, a most bejelentett Crosshair nevű pedig szerintük akár kompetitív játékra is alkalmas lehet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)