Battlefield Hardline

Battlefield Hardline kép

A Battlefield Hardline - avagy kódnevén Omaha - a Dead Space játékokért felelős Visceral Games spin-off játéka, amely a széria történelmében először a rendőrök és bűnözők közötti harcot részesíti előnyben a háborúzás helyett. A játékos által irányított főhős egy Nick Mendoza nevű zsaru, aki az egész országon átívelő harcában elhivatottan keresi a régi társát, aki elárulta őt. A kampány története ismert rendőrdrámákból merít, ráadásul az izgalmas sztori mellett a Battlefield Hardline területe minden eddiginél nagyobb és nyitottabb az alapoktól újraalkotott mesterséges intelligenciával, többszöri újrajátszhatósággal, változatos helyszínekkel, maximális rombolhatósággal, széles fegyver- és jármű választékkal, valamint a rendőrök és bűnözők harcára fókuszáló multiplayer játékmódokkal kiegészítve.


Battlefield Hardline - rendőrjelvény jár az előrendelőknek?

Hír | 2014.06.07 20:58

Aki előrendeli a Battlefield Hardline-t, beléphet a testületbe. Na jó, nem, csak egy menő rendőrjelvénnyel lesz gazdagabb.

Battlefield Hardline - kiszivárgott a megjelenési dátum

Hír | 2014.06.06 08:21

Erről a játékról eleve szivárgás útján tudtunk meg először bármit, így nem meglepő, hogy a megjelenési dátumot tartalmazó trailer is így került közkézre.

Battlefield Hardline gameplay - kiszivárgott videó a PC-s bétából

Hír | 2014.06.03 07:20

Úgy látszik a Battlefield Hardline már bétában van és valaki játszik is vele. Itt az első videó a PC-s verzióból.

Battlefield: Hardline - a Visceral vezeti a fejlesztést, de a DICE is segít

Hír | 2014.06.02 17:31

A Battlefield Hardline egy- és többjátékos módjának a fejlesztését is a Visceral vezeti, de a DICE természetesen besegít.

Battlefield Hardline - már előrendelhető az Originen

Hír | 2014.05.31 10:51

Eljutottunk odáig, hogy már hivatalosan be sem kell jelenteni egy játékot ahhoz, hogy megindulhasson az előrendelés.

Battlefield Hardline előzetes - az első részletek és gameplay videó

Hír | 2014.05.28 12:38

Kiszivárgott a Battlefield Hardline játékmenet videója, amiből rengeteg mindent megtudtunk a Visceral és a DICE közös projektjéről. Kattintás után a minden.

Battlefield Hardline - most már hivatalos, még idén érkezik

Hír | 2014.05.28 08:01

Tegnap még csak pletyka volt, ma viszont hivatalos. A Battlefield Hardline létezik és már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)