Battlerite

Battlerite kép

A Battlerite a Bloodline Champions hamvaiból feltámadt többjátékos, hősalapú aréna-brawler, amely lényegében egy lecsupaszított MOBA: kiszedtek belőle minden felesleges sallangot, így csakis az számít, hogy a felhasználók mennyire bánnak jól a változatos karaktereikkel.

Elolvasom a tesztet

Battlerite Royale - külön játék lesz, fizetni kell érte

Hír | 2018.08.12 20:15

A Battlerite fejlesztői teljesen külön projektként kezelik majd a battle royale módot, amit nem is free-to-play modellel próbálnak meg értékesíteni.

Battlerite - hamarosan érkezik a battle royale mód

Hír | 2018.05.04 21:20

A Stunlock Studios MOBA játékába is bekerül az elképesztően népszerű játékmód.

Battlerite teszt - MOBA vagy nem MOBA, ez itt a kérdés

Teszt | 2018.02.09 08:04

A Bloodline Champions alkotói újragondolták klasszikus aréna-stratégiájukat és egy sokkal ütősebb változattal tértek vissza a Battlerite képében, amelyben csakis a skill számít.

Ingyen próbálhatjuk ki a Battlerite-ot

Hír | 2016.11.28 18:02

A megjelenése után egyébként is ingyenes lesz a MOBA-szerű Battlerite, de addig fizetnünk kell, hogy beszálljunk a fejlesztés alatt álló játékba. Kivéve a hétvégén, amikor bárki próbára teheti magát az arénában.

Battlerite előzetes – minket ünnepel az aréna

Hír | 2016.09.25 14:35

A Bloodline Champions alkotói újragondolták klasszikus aréna-stratégiájukat és egy nagyon erős változattal tértek vissza.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)