BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two kép

A BioShock Infinite utolsó kiegészítője, a Burial at Sea Episode Two egyben a megszűnt Irrational Games utolsó projektje is. A játékmenet során nem az alapjátékban megismert főszereplő, Booker DeWitt, hanem a társául szegődő Elizabeth bőrébe bújhatunk, aki elsősorban a lopakodásra helyezi a hangsúlyt. Ebben segít neki egy új fegyver, a nyílpuska, amely többfajta lövedékkel is rendelkezik és az új lehetőségek is, mint például a szellőzőkben való lopakodás vagy a magaslati pontokra való felkapaszkodás. A történet alakulásában több régi ismerős karakter is visszatér, a BioShock Infinite Burial at Sea - Episode Two legvégén pedig minden szál összefut, így méltón zárja a szériát.


Ez a legjobb BioShock Infinite cosplay, amit valaha láttunk

Hír | 2019.03.20 15:39

Először azt hittük, hogy a képek a BioShock Infinite: Burial at Sea-ből vannak. Lenyűgöző!

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two teszt - a végtelen margójára

Teszt | 2014.05.21 10:39

A BioShock Infinite utolsó kiegészítőjében Elizabeth bőrébe bújva búcsúzunk az Irrational Games munkásságától.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)