BioShock: The Collection

BioShock: The Collection kép

A BioShock: The Collection az eddigi három BioShock játék jelenlegi generációs konzolokra megjelenő gyűjteményes kiadása. A csomag természetesen 1080p mellett képes hozni a 60fps-t és nem csak a sorozat három epizódját (kizárólag konzolok esetében!), hanem a hozzájuk kiadott összes DLC-t is tartalmazza (a BioShock 2 többjátékos módját leszámítva). Érdemes megjegyezni, hogy a BioShock: The Collection PC-s változatában hiába is keresnénk a felújított BiioShock Infinite-et, mivel a készítők szerint az már így is a jelenlegi generációtól elvárható látvánnyal bír.

Elolvasom a tesztet

Egyre biztosabb, hogy jön a BioShock: The Collection

Hír | 2016.03.17 11:32

Hivatalos bejelentésünk továbbra sincs, viszont egy újabb korhatár-besorolás kapcsán bukkant fel a BioShock: The Collection. Ez már nem lehet véletlen.

BioShock: The Collection - PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenhet

Hír | 2016.02.20 17:00

Bejelentés még nem történt, de Brazíliában már korbesorolást kapott egy BioShock gyűjtemény, ami akár a mostani generációra is megjelenhet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)