Black

Black kép

A Black egy egyedi és friss szemléletű FPS, amely eltávolodik az elmúlt idők szimulációs és kémszerű játékstílusától, helyette intenzív lövöldözési jeleneket kínál. Ehhez meghatározza a hollywoodi stílusú akciójelenetek főbb elemeit és meg is valósítja a játékban. A páratlan lövés-hatás élmény forradalmasítja a lövöldözős videojátékok világát. Az esélyek az ellenségnek kedveznek, ezért a játékos csak úgy járhat sikerrel, ha új támadási stílust alakít ki magának… bátornak és agresszívnek kell lennie, felhasználva a fizikai környezetet. A Blackben nem csak az számít, kire lősz, hanem az is, mire. Táblák, falak, szobrok, ajtók, mennyezet és ablakok lehetnek a szövetségeseid, elpusztításukkal meglepheted, megsebesítheted, akár meg is ölheted az ellenfeledet. Minden golyónak következménye van, minden következmény látványos hatással járhat. Csatlakozz a világ legkegyetlenebb alakulatához. A BLACK taktikai osztag a teljes névtelenség takarásában működik, hogy megvédje az Egyesült Államokat minden külföldi és belföldi fenyegetéstől. Senkinek nem tartoznak elszámolással, ezért könyörtelenül hajthatják végre akcióikat szerte a világban. Politikusok manipulálásától a hírszerzési hálózatok és hadseregek irányításán át a BLACK ügynökei kiválóan képzettek a pszichológiai hadviselés, kémkedés és halálosztás művészetében. Merülj mélyre a titkos hadviselésben, és használj bármilyen szükséges eszközt a siker érdekében.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)