Black Mirror

Black Mirror kép

A kétezres évek elején megjelent The Black Mirror rebootja a THQ Nordic és a kalandjátékok terén tapasztalt KING Art Games (The Book of Unwitten Tales I-II, The Raven: Legacy of a Master Thief) gondozásában. A történetében 1926-ban járunk és az Indiában nevelkedett David Gordont követhetjük végig, amint apja váratlan halála miatt Skóciába utazik, hogy átvegye az őt megillető örökséget a sosem látott rokonaitól.

Elolvasom a tesztet

Black Mirror teszt - régi kaland új köntösben

Teszt | 2018.01.16 18:00

A THQ Nordic feltámasztotta a Black Mirror sorozatot, de az új rész azért hagy kívánnivalót maga után.

Black Mirror - izgalmas játékot ígér az új gameplay trailer

Hír | 2017.11.23 10:41

Aki szereti a horror- és kalandjátékokat, annak érdemes odafigyelnie a THQ Nordic gondozásában újjáéledő Black Mirrorra, amelyből most egy újabb gameplay videó érkezett.

Modern és klasszikus kalandjátékok elemeit vegyíti a Black Mirror

Hír | 2017.08.28 19:16

Semmi köze sincs a közkedvelt tévésorozathoz, mégis minden horror és kalandjáték rajongónak érdemes tenni egy próbát a Black Mirrorral.

Black Mirror - a THQ Nordic megint újraéleszt egy sorozatot

Hír | 2017.08.16 12:30

Még idén megjelenik a horror kalandjáték, ami egy régi sorozatot indít újra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)