Blackguards 2

Blackguards 2 kép

A Blackguards 2 a méltán híres és tekintélyes múlttal rendelkező The Dark Eye, vagyis a Das Schwarze Auge nevezetű német szerepjátékrendszeren alapul, a benne rejlő potenciált a Daedalic Entertainment fedezte fel. Az első rész eseményei után járunk, a történet Aventuriában folytatódik, ahol ezúttal egy nemesi származású fiatal hölgy, Cassia áll a középpontban. Főhősnőnk legfőbb célja a trón megszerzése, azonban hitvese, Marwan börtönbe csukatja, ahol megcsípi egy pók. Cassia azonban nem hal meg a marástól, sőt erősebbé válik. Megszökik a börtönből, majd zsoldoshadsereget toboroz, hogy erővel vegye vissza a trónt. Bosszúhadjáratát mi irányítjuk: őt és társait is szabadon fejleszthetjük, miközben zsoldoscsapatainkat is menedzselnünk kell. A Blackguars 2 lényegében ugyanazt nyújtja, mint elődje, csupán másik sztorit és néhány újdonságot kapunk pluszban.


Blackguards 2 teszt - folytatás is meg nem is

Teszt | 2015.03.16 20:33

A Daedalic Entertainment megváltoztatta a Blackguards sztoriját, csiszolt és bővített picit rajta, majd kiadta Blackguards 2 néven. Persze ez csak az egyik szempont.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)