Blackguards

Blackguards kép

A Blackguards egy körökre osztott stratégiai szerepjáték a Daedalic Entertainment (The Whispered World, A New Beginning, Deponia) tolmácsolásában. A főhőshöz foghatót még biztosan nem irányítottunk korábban, hiszen egy elítélt gyilkosról van szó, viszont a dolog pikantériája, hogy csak ő képes megmenteni a világot egy sötét fenyegetéstől, méghozzá egy szedett-vedett bűnözőkből és kitaszítottakból álló csapat segítségével. A 40 órányi játékidőt biztosító Blackguards játékmenetében lehetünk harcosok, mágusok vagy vadászok, bátran testreszabhatjuk karakterünket, ráadásul a történet fordulópontjain mi döntünk a történet kimeneteléről.


Blackguards - banditákkal védd a világot (videó)

Hír | 2014.02.02 15:05

A Blackguards hetek óta állandó résztvevője a Steam top 10-es listánknak és, ha emiatt még nem kaptatok volna kedvet hozzá, akkor most egy új trailer igyekszik meggyőzni titeket, hogy ezt bizony érdemes kipróbálni.

Blackguards - az milyen, hogy valami előbb érkezik?

Hír | 2014.01.22 16:40

A Daedalic Entertainment meglepő módon nem csúszásról adott ki közleményt, hanem előrébb hozta a Blackguards megjelenését.

Blackguards - holnap jön a demó

Hír | 2014.01.21 19:45

A körökre osztott RPG csak pár nap múlva indul világhódító útjára, az első fejezet viszont már holnaptól elérhető.

Blackguards - korai hozzáférés már jövőhéten a Steamen

Hír | 2013.10.30 13:00

A Blackguards fejlesztője, a Daedalic úgy döntött, három hónappal a megjelenés előtt hozzáférhetővé teszi a játékot a Steamen. Jó döntés.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)