Blazing Angels: Squadrons of WWII

Blazing Angels: Squadrons of WWII kép

A II. világháború legmegragadóbb és leghíresebb légicsatáiba vethetjük bele magunkat egy repülőszázad parancsnokaként, az angliai csatától egészen Pearl Harbor-ig, részt vehetünk Berlin bombázásában is. 40 történelemhű repülőgép, köztük a híres P-51 Mustang, az angol Spitfire, vagy éppen a rettegett Messerschmitt pilótafülkéjébe pattanhatunk be, hogy átverekedjük magunkat a 20 küldetésen, melyek során a századunkba beosztott pilóták képességei a miénkkel együtt fejlődnek.


Az angyalok is a PS3-at választották

Hír | 2007.05.22 18:33

Persze nem az történt hogy a világ legfőbb égi vezetése a Sony konzoljára adta áldását, hanem az történt hogy a Wii-s verzió után a PS3-ra is ellátogat Blazing Angels: Secret Missions.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)