Blitzkrieg II: Fall of the Reich

Blitzkrieg II: Fall of the Reich kép

A Blitzkrieg 2 új kiegészítője a keleti front utolsó nagy csatáit eleveníti fel, ahol is három nagyobb offenzívát kell levezényelnünk, vagy épp visszavernünk. A 16, történelmileg hű küldetés 10 új pályán zajlik majd, melyek között Budapest is helyet kapott.


Blitzkrieg 2: Fall of the Reich teszt

Teszt | 2007.06.25 14:26

Habár egy számunkra különösen fontos kampányt, Budapest ostromát is végigharcolhatjuk a Blitzkrieg 2 önálló kiegészítőjében, ettől még nem fogjuk szeretni, sőt…

[KépZ] Blitzkrieg 2: Fall of the Reich

Hír | 2007.01.04 09:59

Aki még mindig szereti a Blitzkrieg 2 világát, az a Fall of the Reich kiegészítővel ismét megindulhat az ellenséges erőknek.

Budapest ostroma a Blitzkrieg 2: Fall of the Reich-ben!

Hír | 2006.10.11 16:32

A történelmi RTS, a Blitzkrieg 2 úgynevezett Stand-Alone (azaz önmagában is játszható) kiegészítője hamarosan a boltokba kerül.

[KéPZ] Blitzkrieg 2: Fall of the Reich

Hír | 2006.08.18 08:33

A CDV kiadta az első igazi képeket a Blitzkrieg 2: Fall of the Reich című különálló második világháborús valós idejű stratégiai játék-kiegészítőből. A Nival fejlesztésében álló alkotás elméletileg idén szeptember végén jelenik majd meg. Ekkor vehetjük birtokunkba az új szovjet és német kampányokat, melyek között Budapestet is ostrom alá kell majd vennünk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)