Bound By Flame

Bound By Flame kép

A Focus Home Interactive és a Spiders közös akció-szerepjátéka, a Bound By Flame egy Vertiel nevű fantasy világot mutat be nekünk, amely nagyon szúrja néhány nagy erejű nekromanta szemét, ezért élőhalottakkal sújtja azt. A helyet védő mágusok nem tehetnek mást, minthogy megidéznek egy tűzdémont a behatolók ellen, azonban balul sül el a dolog és a lény a főhősünkbe költözik. A váratlan erőnek köszönhetően képesek vagyunk természetfeletti képességeket használni, viszont ennek hatalmas ára van: a Bound By Flame történetvezetésének legfontosabb eleme, hogy a folyamatosan meghozott döntéseinkkel szabályozzuk emberségünk mértékét. A társakkal tarkított, kasztnélküliséget preferáló, jól kezelhető harcrendszerrel felszerelt akció-RPG körülbelül 30-40 órás végigjátszással és több befejezéssel is büszkélkedik, tíz tűzdémonból hét ezt ajánlja.


The Technomancer - új szerepjáték a Bound By Flame készítőitől

Hír | 2015.01.22 15:59

Egy új szerepjátékon dolgoznak a Mars: War Logs és a Bound By Flame fejlesztői, amely kicsit más stílusú lesz, mint az eddigi játékaik.

Bound By Flame - démondom, hogy magyar

Hír | 2014.11.27 13:23

Elkészült a Bound By Flame fordítása, így a démonokat végre magyar csatakiáltásokkal irthatjuk.

Bound By Flame teszt - démondom, hogy nem rossz

Teszt | 2014.08.01 20:03

Közepes megoldásokkal és néhány jó ötlettel vezérelve megérkezett a Spiders Studios akció-szerepjátéka.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)