Broken Sword 5: The Serpent's Curse - Episode One

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - Episode One kép

A Revolution Software gondozásában készült el a híres Broken Sword point & click kalandjáték-széria ötödik epizódja, a Broken Sword 5: The Serpent's Curse, amelyet két epizódban valósítottak meg a fejlesztők a Kickstarternek köszönhetően. A PC, PlayStation Vita platformokra, valamint iOS és Android eszközökre elérhető Broken Sword 5: The Serpent's Curse - Episode One-ban felvezetésre kerül egy újabb nagyszabású történet egy csipetnyi humorral, magával ragadó világ-körüli nyomozással, veszélyes összeesküvéssel és természetesen egy hatalmas adag nosztalgiafaktorral is.


Broken Sword 5 - Nintendo Switchre is megjelenik, méghozzá extrával

Hír | 2018.08.07 07:01

A Revolution Software point and click kalandjátékát hamarosan már a Nintendo hibrid konzolján is játszhatjuk majd.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - gameplay trailer érkezett a konzolos változathoz

Hír | 2015.07.30 09:50

Hamarosan megjelennek a játék konzolos változatai, de addig is kedvcsináló gyanánt mutatunk egy jóféle gameplay videót.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - nyáron érkeznek a PS4 és Xbox One verziók

Hír | 2015.06.10 10:31

Charles Cecil legendás kalandjáték sorozatának legutóbbi felvonása most már biztosan megjelenik a jelenlegi konzolgenerációra is.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - itt a magyarítás

Hír | 2015.05.13 17:04

A népszerű kalandjáték-széria legutóbbi része, a Broken Sword 5: The Serpent's Curse megpróbál minket visszarepíteni az időben a kezdetekig. Ráadásul magyarul.

Broken Sword 5: Premium Edition - jön a PS4-es változat?

Hír | 2015.04.14 21:44

A német Amazon félreérthetetlen nyomokkal jelezte a világ felé, hogy PS4-re is elkészül a Broken Sword 5: The Serpent's Curse.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse Episode One teszt - lebutított kaland

Teszt | 2014.01.07 09:55

A népszerű kalandjáték-széria legújabb része megpróbál minket visszarepíteni az időben a Broken Sword első részéig. De csak megpróbál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)