Broken Sword: Director's Cut

Broken Sword: Director's Cut kép

A legendás kalandjáték sorozat első része, melyet kicsit felturbózva bocsátottak közkézre a Nintendo Wii, Nintendo DS és Apple iPhone/iPod Touch tulajdonosok számára. A játékban minden platformhoz külön igazodó mini-játékokkal találkozhatunk, valamint az eredeti játéktól nagyjából 20%-kal hosszabb játékidőt nyújt a Broken Sword: Director's Cut. A rajzolt grafikáért Dave Gibbons, a Watchmen képregények rajzolója felelős. A játék alapvetően Párizsban játszódik, de utazásaink során eljutunk Írországba, Szíriába, valamint Spanyolországba is, hogy kiderítsük, a rejtélyes gyilkosságoknak mi köze van a Templomos lovagokhoz.


Broken Sword 2 - még karácsony előtt jön Apple készülékekre

Hír | 2010.12.09 19:05

A Broken Sword első része az iPhone és iPod Touch egyik legjobb játéka volt, így tűkön ülve várjuk a második részt.

Broken Sword: Director's Cut - iPhone/iPod Touch teszt

Teszt | 2010.03.16 13:05

Nico és George kalandjait most az Apple „kézikonzolján” is élvezhetjük, jócskán kibővítve.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)