Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons kép

A Syndicate-t és a The Darkness-t is jegyző StarBreeze Studios ezúttal nem egy lövöldét, hanem egy logikai kalandjátékot mutat be Brothers: A Tale of Two Sons címen. A történet egy testvérpárról szól, akik beteg édesapjuk életét szeretnék megmenteni. Kalandjaik során nem csupán hangulatos helyszíneken fordulnak meg, hanem egzotikus lényekkel is összefutnak. A kalandjáték különlegessége, hogy a két főhőst egyszerre, egy kontrollerrel kell majd irányítania a játékosnak, ami felfogható akár egyfajta plusz kihívásnak is. A Brothers: A Tale of Two Sons támogatott platformjai a PC, PlayStation 3 és Xbox 360.


Brothers: A Tale of Two Sons - megvan a megjelenési dátum

Hír | 2015.07.30 19:35

A Brothets: A Tale of Two Sons hamarosan új platformokra költözik, és most már azt is tudjuk, pontosan mikor.

Brothers: A Tale of Two Sons - új konzolokra és mobilokra is jön

Hír | 2015.06.10 22:05

A játék kiadója hivatalosan is megerősítette a Brothers: A Tale of Two Sons új konzolos megjelenését, elárulták nekünk, milyen extra tartalmakat kapunk, és néhány másik portról is lerántották a leplet.

Brothers: A Tale of Two Sons - PS4-re és Xbox One-ra is jön

Hír | 2015.06.03 21:26

Korhatárbesorolást kapott több PC-s játék is jelenlegi generációs konzolokra, köztük a családi összetartásról szóló Brothers: A Tale of Two Sons is.

The Game Awards 2014 - új játékkal készülnek a Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztői

Hír | 2014.12.06 04:28

Az Electronic Arts bejelentette, hogy ők adják ki a Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztőiből alakult csapat új játékát. Itt Hazelight első játékának első kedvcsinálója.

E3 2013 - szép lesz a nyár az Xbox Live-on

Hír | 2013.06.11 08:00

A Microsoft bejelentette Summer of Arcade 2013 promóciójának felhozatalát. Megint kiemelkedő címekből válogathatunk.

Brothers: A Tale of Two Sons - kettő az egyben

Hír | 2013.03.09 19:01

Érdekes újítással kísérletezik a Brothers, mely a családi összetartásról szól.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)