Brothers in Arms: Furious 4

Brothers in Arms: Furious 4 kép

Új Brothers in Arms: Furious 4 fényképek érkeztek, melyek igen véresre sikeredtek! Nemrég adtunk hírt arról, hogy a Gearbox készíti a legújabb Brothers in Arms: Furious 4 című játékot, a VG24/7-nek köszönhetően sikerült szereznünk pár új screenshotot is. A fényképeken láthatjuk, amint egy csomó rossz külsejű bácsi vérontást rendez egy karneválon. Az egyik képen pedig úgy tűnik, hogy az egyik fószer igencsak elvesztette a fejét (és azt hiszem a szemét is)A képek alapján úgy gondolom, hogy igazak a híresztelések és tényleg olyan mintha a játékot összegyúrták volna a Becstelen brigantykkal és a Borderlands-el. A rész ugyan szakít a hagyományokkal és nem tartozik közvetlenül a sorozathoz, de ez nem feltétlenül jelent rosszat.Türelmesen várjuk tehát a játékot, de azért mi igen kíváncsiak vagyunk arra, hogy ki is az a Stella és mit csinált, hogy az egyik katona az alkarjára tetoválta a nevét?!Ezt valószínűleg még sokáig nem tudjuk meg, mivel a játék 2012 első felében fog csak megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.


A Furious 4 elszakad a Brothers in Armstól

Hír | 2012.09.03 08:50

A Gearbox a PAX-on jelentette be, hogy a Furious 4 elszakad a BiA brandtől, és önálló úton indul el.

Nem engedélyezték a Brothers in Arms: Furious 4 bejegyzését

Hír | 2012.05.19 19:50

A legfrissebb információk szerint a Brothers in Arms: Furious 4 márkanévként való használatát visszautasították.

Brothers in Arms: Furious 4 - Mészárlás egy karneválon

Hír | 2011.06.09 19:44

Új Brothers in Arms: Furious 4 fényképek érkeztek, melyek igen véresre sikeredtek!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)