Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans kép

A Slaps and Beans olyan egyedül vagy egyik pajtásunkkal játszható pixelgrafikás beat ’em up játék, amelyben Bud Spencert és Terence Hillt irányíthatjuk. Kalandjaik során megfordulnak legendás mozifilmjeik legtöbb helyszínén, ahol természetesen temérdek pofon kiosztanak, de azért egy jó kis sör és virsli versenyre is marad idejük.

Elolvasom a tesztet

Hamarosan konzolokra is megjelenik a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans

Hír | 2018.07.07 18:10

Hamarosan új platformokon is kinyílik a pofonzsák, ugyanis néhány héten belül konzolokra is megérkezik a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans.

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans teszt - Bombajó bokszoló

Teszt | 2018.06.01 18:15

Bud Spencer és Terence Hill összes fontosabb filmes pillanatát feleleveníti a Slaps and Beans, amit a két filmes legenda összes rajongója imádni fog.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)