Burnout Paradise

Burnout Paradise kép

Burnout Paradise Újabb epizóddal tér vissza a Burnout sorozat, mely minden eddiginél látványosabbra sikeredett. A cél továbbra is nehezen összekuporgatott pénzünkből vásárolt járgányunkkal a város romba döntése, mely nem is lesz olyan egyszerű feladat a Paradicsomban. A PC-re megjelent Ultimate Box már tartalmazza a játék első két DLC-jét, melyből egyik egy motorokat és azokhoz tartozó küldetéseket tartalmazó csomag, a másik pedig a Party módot importálja a játékba, aminek segítségével az otthonunkban maximum 8 barátunkkal vethetjük össze tudásunkat különböző feladatok minél eredményesebb teljesítésével.

Elolvasom a tesztet

Burnout Paradise hírmorzsák

Hír | 2007.10.26 21:14

Friss információk érkezetek a Criterion főhadiszállásáról. Közelgő demó, végleges megjelenés és egy kis meglepi...

[KéPZ] Burnout: Paradise - Dübörgő motorok

Hír | 2007.10.03 21:51

A Criterion és az Electronic Arts nyolc darab fincsi pikcsőrt dobott fel az internetes sztrádára, a Burnout:Paradise-ból

[MOVIE] Burnout Paradise- Acélkerekek

Hír | 2007.09.29 13:05

Egy nagyon rövid trélert sikerült fülön csípnünk a legújabb Criterion termékből, a Burnout Paradise-ból.

[PODCAST] Burnout Paradise

Hír | 2007.08.24 13:50

ZeroCool nagyon belelendült az autós játékokba, így természetesen nem szalasztotta el a Burnout Paradise kipróbálását sem.

[MOVIE] Burnout Paradise: E3 2007 Car Crunching Gameplay

Hír | 2007.07.13 04:25

Új videó érkezett a Burnout Paradise-ból, vigyázzat állakat megfogni, komolyság következik!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)