Cabela's Dangerous Adventures

Cabela's Dangerous Adventures kép

A játékosok arcára kiül a rémület és a veszély érzete, mikor a Föld legvadabb és legveszélyesebb állataival találkoznak össze egy vadászat során, mint péládul az oroszlán, grizzley medve, jaguár, és így tovább - ez a Cabela's Dangerous Adventures! A játék felszereltsége is pontosan követi a való élet eszközeit, minden reális és pontos: a lőfegyverek, a taktika, és a vadász felszerelése. Kiszámíthatatlan, szabad vadregényes környezet vár mindenkit, ahol ha nem pontosan célzol, és nem lősz időben újra, bizony eledel leszel, vagy választhatod a közelharci védelmet, amibe esetleg más közelben ólálkodó vadállatok is becsatlakozhatnak.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)