Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare kép

A Call of Duty sorozat negyedik része rendhagyóan eltérve a sorozattól a modern időkbe kalauzolja el a játékost. Ha eddig úgy gondoltad, hogy a második világháború összecsapásainál semmi sem képes nagyobb átütő erővel megjelenni monitorodon, hát tévedtél. A Modern Warfare a valaha látott legintenzívebb tűzharcokat kínálja a bátor játékosoknak. Amerikai és brit kampány fonódik össze egyetlen, izgalmas, s fordulatokban gazdag történetté. A műre pedig a remekül kidolgozott, RPG-szerű fejlődéssel megbolondított többjátékos élvezetek teszik fel a koronát.


Call of Duty 4 finomságok

Hír | 2007.05.21 09:25

A Call of Duty 4: Modern Warfare bejelentése felcsigázta a sorozat rajongóit és az FPS játékok szerelmeseit egyaránt, ám az még kérdéses, hogy sikerül e megtartani a Call Of Duty sorozatra jellemző minőséget.

PC-re is jön a Call of Duty 4

Hír | 2007.05.16 09:37

A Call of Duty 4: Modern Warfare az első videó alapján nagyon hangulatos játéknak tűnik, ami az előző Call of Duty részek játékmenetét hozhatja vissza a monitorunkra.

[MOVIE] Call of Duty 4 3D-s képecske

Hír | 2007.05.07 09:45

A Call of Duty 4 első trailerének kiadása után szerintem nem én voltam az egyetlen, aki úgy gondolta, hogy nagyon jó kis programot kapunk majd kézhez az Infinity Ward műhelyéből.

[MOVIE] Call of Duty 4 HD trailer

Hír | 2007.04.28 10:17

A korábbi pletykák beigazolódtak a Call of Duty 4-el kapcsolatban, a játék tényleg a modern időkben fog játszódni. Viszont végre megérkezett a játék trailerje!

Call of Duty 4: Modern Warfare bejelentés közelít

Hír | 2007.04.25 16:08

Az FPS rajongók minden bizonnyal már várják a szombatot, hiszen mint a korábbi értesülések is jelentették, ekkor fogják bejelenteni a Call of Duty 4-et. Most azt is megtudhatjuk milyen körülmények között.

Call of Duty 4 következik?

Hír | 2007.04.21 15:24

Egyes értesülések szerint az eredeti első Call of Duty-et készítő Infinity Ward jövő hét szombaton egy nagy bejelentésre készül ami nagy valószínűséggel a Call of Duty 4 lesz.

Első infók: Call of Duty 4

Hír | 2006.11.14 09:34

Alig jelent meg a Call of Duty 3 Xbox 360-ra és PS3-ra, máris felütötték fejüket az első pletykák a negyedik részről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)