Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3 kép

Az Activision és a Treyarch elképzelése alapján a Call of Duty: Black Ops 3 a disztópikus jövőben játszódik, 2065-ben, méghozzá 40 évvel a Black Ops 2 történései után. A hidegháborús történetszálat folytatva a középpontban ezúttal az emberi testet még tökéletesebbé tevő technológiai fejlesztések állnak, amiket a békés felhasználás mellett természetesen katonai célokra is felhasználnak, vagyis egyfajta "szuperkatonákat" hoznak létre (ezáltal olyan új mozgásokat is alkalmazhatunk, mint a falonfutás) A Call of Duty széria történetében először a kampányt négy játékost támogató kooperatív módban is végigjátszhatjuk, de a korábbi epizódokkal szemben a zombis mód is nagyobb figyelmet kapott. A Call of Duty: Black Ops 3 karaktereit és multis fegyvereit ráadásul teljesen testre is szabhatjuk, legyen szó PC, PlayStation 4 vagy Xbox One platformról.

Elolvasom a tesztet

Call of Duty: Black Ops 3 - ez az első teaser?

Hír | 2015.04.07 08:27

Vírusmarketinggel frissült a Call of Duty: Black Ops 2, ami arra utal, hogy hamarosan bejelentik az idei Call of Duty-t. A jelek a Black Ops 3-ra utalnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)