Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered kép

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered az Infinity Ward által fejlesztett, 2009-es Modern Warfare 2 egyjátékos részének felújított változata, amely a grafikai tuningnak köszönhetően minden eddiginél élménydúsabban és részletesebben mutatja be Soap, Price, Ghost és társaik világ körüli harcát a játékosokkal - ráadásul a nagy botrányt kavart No Russian misszió is változatlanul megtalálható a kampányban.

Elolvasom a tesztet

Modderek hozzák el a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered multiját

Hír | 2020.07.28 23:13

Mivel a márciusban megjelent felújítással csak a kampányt álmodta újra az Activision, így a modderek kezükbe vették az irányítást a multiplayer terén.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer módját rajongók újítják fel

Hír | 2020.06.01 12:35

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sajnos multiplayer mód nélkül jelent meg, de a legelszántabb rajongókat ez természetesen nem állíthatja meg.

Már elkezdhetitek tölteni a Modern Warfare 2 Remastered PC-s és Xbox One-os verzióit is

Hír | 2020.04.29 10:48

Szépen lassan lepörög a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered egy hónapos PS4-exkluzivitása.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered teszt - terror újratöltve

Teszt | 2020.04.11 20:30

Olyan munkát végzett a Beenox, hogy néhány elavult eleme ellenére is egy új játéknak érződik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Az oroszok nem vehetik meg PS4-re a Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet

Hír | 2020.04.01 11:25

A Sony nem indokolta, hogy miért nem hajlandó az oroszországi forgalmazásra, de jó esély van rá, hogy a No Russian pálya verte ki egyeseknél a biztosítékot.

Magyar feliratos előzetessel rajtolt el a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, de csak egy platformon

Hír | 2020.03.31 20:00

A tegnapi szivárgás után egyértelműen csak órák kérdése volt, hogy megjelenjen a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított egyjátékos módja.

Hivatalos: Holnap jön a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Hír | 2020.03.30 14:43

Már a trailer is kiszivárgott, képeket is kaptunk, az Activision tényleg hiába titkolja tovább a Modern Warfare 2 kampányának újrakevert kiadását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)