Call of Duty Modern Warfare 2 CE Prestige

Call of Duty Modern Warfare 2 CE Prestige kép

Call of Duty Modern Warfare 2 CE Prestige : A Call of Duty Modern Warfare 2 CE Prestige tartalmazza a CoD MW 2 CD-jét, A CoD 1 CD-jét, egy artwork-öt és egy éjjellátót, valamitn a hozzávaló fej formájú tartót. A kiadó Activision és a fejlesztő Infinity Ward számára hosszú évek óta hatalmas sikereket hozó Call of Duty franchise a Modern Warfare-rel szakított a korábbi részek második világháborús hadszíntereivel, és a modern hadviselés korszakába kalauzolt el bennünket. Az újítás olyannyira hatásos volt, hogy az első Modern Warfare 2007-es megjelenése óta több mint 13 millió példányban kelt el, így nem meglepő, hogy 2009-ben elkészült a Call of Duty: Modern Warfare 2, amely elképesztően pörgős single kampányával, és az FPS-ek történetének - sokak szerint - legjobb multijával elődjét is jócskán túlszárnyalja. A kissé rövid - mindössze 7-8 órás - de annál tartalmasabb egyjátékos kampány egy filmszerű elemekkel átszőtt, igazi CoD-os zúzda izgalmas fordulatokkal és szüntelen akciókkal, melyeknek mindvégig a főszereplői lehetünk. Az előző részben már leszámoltunk Zakajevvel, ám a hadúr helyét csakhamar átvette egykori jobbkeze, a még nála is elvetemültebb Makarov. Az amerikai kormány megelégeli az állandósult terrorista akciókat, és újra beveti elit csapatát - így öt évvel Zakajev eltakarítása után ismét mi fogunk rendet teremteni. A Modern Warfare 2 ugyanakkor nem korlátozódik egyetlen helyszínre, hanem egy igazi világ körüli kalandra invitál, és a havas orosz missziók mellett Brazília nyomornegyedeibe, Afganisztánba, Grúziába, sőt még Washington D.C.-be is elrepít bennünket. Ha végigtoltuk a kampányt, további izgalmakat ígér a vadonatúj Spec Ops játékmód, amelynek 25 rövid küldetését szólóban vagy kooperatív módban is teljesíthetjük. A legjobb móka kétségkívül a legfeljebb 9v9-es meccseket kínáló multiplayer mód, amelyben a szintlépések és a rengeteg jutalom (új fegyverek, új kiegészítők, új képességek, új játékmódok) még nagyobb motivációt jelentenek, mint korábban. Karakterünket remekül testre szabhatjuk, megválaszthatjuk a „killstreak"-ek jutalmait, a „deathstreak" opció kisegíti a kezdőket, a profi játékosok pedig a perkek „pro" verzióit is megszerezhetik. A játék további újdonsága az ellenfelek véletlenszerű elhelyezése, a számos új fegyver és kiegészítő (pl. hőkamera, pajzs), a dupla fegyverfogás, vagy a vezethető járművek. A hangulatot remek zene és a finomított IW 4.0 grafikus motor fokozza, amely folyamatos 60 fps sebességgel dübörög a játék alatt. A Call of Duty: Modern Warfare 2 2009 novemberében jelent meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.


Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered - multiplayer nélkül jön a felújított változat?

Hír | 2018.03.21 18:06

Egyre több forrás erősíti meg a Modern Warfare 2 visszatérését, a jelek szerint azonban nem mindenki lesz boldog.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)