Call of Duty: Strike Team

Call of Duty: Strike Team kép

Az Activision legkelendőbb játéksorozata, a Call of Duty megkapta első teljesértékű mobilos epizódját, a Call of Duty: Strike Teamet, mely több okból is kitűnik a többi CoD közül. Ugyanúgy a modern világban játszódik, de ezúttal egy két fős csapatot FPS vagy egy drón kameráján keresztül izometrikus nézetből irányítva kell teljesíteni a küldetéseket és kihívásokat. Itt is megjelennek a fejleszthető fegyverek, perkek, viszont a széria játékainak egyik legcsábítóbb eleme, a többjátékos mód ezúttal kimaradt.


Call of Duty: Strike Team - bezár a stúdió

Hír | 2014.03.22 21:15

Az Activision egyik mobilos játékokért felelős csapata három játék után lehúzza a rolót.

Call of Duty: Strike Team - az Activision tervez

Hír | 2014.02.02 09:37

A Strike Team fejlesztőit nagy becsben tartja az Activision és továbbra is tervez velük. Vajon volt ennyire jó a Strike Team?

Call of Duty: Strike Team teszt - fentről nézve minden kicsit más

Teszt | 2013.09.24 22:20

Különálló epizóddal bővült Call of Duty sorozat az iOS-exkluzív Strike Team megérkezésével, de nem az exkluzivitás az egyetlen tulajdonság, ami megkülönbözteti a többi résztől.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)