Call of Juarez

Call of Juarez kép

A Vad és távoli Nyugatra kalandozhat a játékos ebben az FPS-ben, amiben ő a törvény keze. Legalábbis részben, hiszen felváltva alakítjuk a gyilkosság vádja elől menekülő, félig indián kölyköt, s annak "nagybátyját", ki annak ellenére, hogy isten elkötelezett szolgája, örödögi tűztől hajtva űzi, kergeti a fiút, hogy érvényre juttassa a törvény erejét. A méltánytalanul elhanyagolt western környezet egyik leghangulatosabb játékához lehet szerencséje annak, aki belekósol a Call of Juarez-be.


Call of Juarez - a 2019/12-es GameStar teljes játéka

Hír | 2019.12.10 21:15

A decemberi GameStar vásárlói egy lopakodással, árulással, pisztolypárbajjal, lovaglással és ostorforgatással megfűszerezett kalandban vehetnek részt, amiben megvan minden, amit a műfaj megkíván.

Polish Bundle - Öt lengyel remek akcióban

Hír | 2012.12.05 13:02

Úgy tűnik, hogy a potom áron összeválogatott csomagok korszakát éljük, amelyek megvásárlásával több játékot egyszerre szerezhetünk be.

[HW] Crossfire vs. SLI DX10 alatt

Hír | 2007.09.20 20:08

Immáron egy eddig nem sokat látott tesztet is prezentálhatunk - ezúttal a Neoseeker-es srácok billentyűzetéből.

[KéPZ] Call of Juarez DX 10-be burkolva

Hír | 2007.05.16 09:09

A Call of Juarez 2006-ban jelent meg és kellemes perceket szerzett minden western rajongó játékos számára.

Call of Juarez pályacsomag

Hír | 2006.12.09 08:59

Ahogy azt a Techland beígérte, még ebben az évben megérkezett a Call of Juarez első, nagy pályacsomagja.

Call of Juarez multi demó jövőhéten!

Hír | 2006.08.22 18:24

A Techland bejelentette, hogy a Call of Juarez című vadnyugati lövöldözős játékának multis demója a jövőhéten érkezik.

[DEMO] Call of Juarez ENG + KÉSÉS

Hír | 2006.07.28 08:04

A tegnap éjjeli német nyelvű Call of Juarez demó után már itt is van az angol változat. Ebben is egy-egy küldetés kapott helyet a két főhőshöz, Rayhez és Billyhez, ám közben olyan információk is napvilágot láttak, melyek szerint a játék észak-amerkai változata 2007. elejére csúszik, s így egy időben jelenik meg a next-gen konzolos változattal - amit egyébként szintén most jelentettek be. Állítólag mindez az európai megjelenésre nem lesz hatással. Érdekes... Mindezt azzal magyarázzák, hogy az amerikai változat már a Windows Vistára lesz optimalizálva, némileg tovább javított grafikával.

[DEMO] Call of Juarez German

Hír | 2006.07.27 22:33

Ha már egyszer úgyis a Ubisoftról volt szó, íme megérkezett a Call of Juarez című vadnyugati FPS játék kipróbálható demójának német verziója. A demóban Ray ás Billy, avagy a két főhős részéről egy-egy küldetést teljesíthetünk, melyek teljesen német nyelvűek, de ez bizonyára nem okozhat gondot. Nyomás hát tölteni lokálból! Update: Megérkezett az angol nyelvű demó, mostantól azt tölthetitek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)