Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2 kép

1986 óta ontja magából a Castlevania folytatásokat a Konami, ami nem is csoda, hiszen mondhatni a legsikeresebb sorozatuk. A Castlevania Lords of Shadow 2-ben a sztori ott fog folytatódni, ahol az első rész abba maradt, s a főhős ismételten Gabriel Belmont, akiről kiderült, hogy ő maga a híres Drakula gróf, viszont száz évnyi kényszerpihenőt követően nincs éppen ereje teljében, ezért vissza kell szereznünk a természetfeletti képességeit. A harc két idősíkon (modern kor, klasszikus középkori várkastély) játszódik és Drakulát olyan fegyverek segítik az ellenfelek leküzdésében, mint a vérből "font" ostor, a káoszkarom vagy az életszívó kard.


Gamescom 2013 - Castlevania: Lords of Shadow 2 gameplay

Hír | 2013.08.22 13:00

A gamescom 2013-on a Konami kiadott egy új Castlevania: Lords of Shadow gameplay trailert, amiben a harcrendszert csodálhatjuk meg.

Castlevania: Lord of Shadow 2 - megvan a megjelenési dátum

Hír | 2013.08.21 15:00

A Konami hivatalosan bejelentette a vámpíros sorozat második részének megjelenési dátumát.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Oculus Rifttel is játszható

Hír | 2013.07.09 13:30

Az új Castlevania is felkerül az Oculus Riftet támogató játékok listájára.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Wii U konzolra nem lesz

Hír | 2013.01.08 16:50

Sajnos csalódniuk kell azoknak, akik Wii U-n szerették volna kipróbálni az új Castlevania játékot, hiszen a játék producere egyértelmű kijelentést tett Twitteren.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)