Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow kép

A Castlevania: Lords of Shadow valójában már a 2008-as GC-n megmutatta magát, de akkor még egy árva szó sem esett Kojima és a projekt közötti kötelékről. Erre igazából csak a 2009-es E3 Konami konferencián derült fény, miszerint Kojima csapata is kiveszi majd a részét a Castlevania: Lords of Shadow, vagyis a „Maszk projekt” fejlesztésében, egy trilógia elkészítésének erejéig. A God of War-hoz hasonló játékmenetű, Xbox 360-ra és PS3-ra érkező hack-and-slashben egy Gabriel nevezetű harcos bőrébe bújhatunk, aki egy holtakat feltámasztó maszkkal a hóna alatt halott szerelmét igyekszik megmenteni.


Hideo Kojima is a GAMESCom-ra látogat

Hír | 2009.07.27 17:48

Kojima mester is ellátogat majd Köln-be, hogy bemutassa a MGS és Castlevania sorozat egy-egy tagját.

A Fűrész rendezője rendezi a Castlevania filmet

Hír | 2009.07.23 18:31

A Castlevania sorozatból is film készül, mint oly sok más jó és rossz játékból mostanság.

Castlevania: Lords of Shadow E3 trailer

Hír | 2009.06.04 15:57

Kojima mester egyik nagy húzása volt, hogy a Castlevania sorozat legújabb tagját megszerezvén a saját képére formálhatja azt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)