Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD kép

A Castlevania: Lords of Shadow közvetlen folytatásának és egyúttal a Lords of Shadow 2 előzményének tekintett Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate először Nintendo 3DS-en mutatkozott be, majd egy HD kiadás keretein belül ellátogatott a PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra is. A Mirror of Fate HD lényegében Gabriel Belmont leszármazottjainak történetét meséli el, amelyhez a PC-s kiadás esetében finomított grafika, online ranglétra, Boss Rush mód és teljes Steam támogatás is párosul.


Már két Castlevania játék is játszható magyarul

Hír | 2014.12.28 12:52

Magyar felirattal követhetjük végig a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD és a Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition történetét.

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD - ez is jön PC-re

Hír | 2014.03.13 17:05

Ha a legutóbbi epizód után még több Castlevania akcióra vágynátok, akkor nem sokára itt egy cím, ami most kapja meg steames verzióját.

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD - PC-re is megjelenik?

Hír | 2013.10.10 11:30

Lehetséges, hogy hamarosan PC-n is élvezhetjük majd a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD tartalmait. Túl szép lenne?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)