Chronos: Before the Ashes

Chronos: Before the Ashes kép

A Chronos: Before the Ashes a Remnant: From the Ashes előzménye, amelynek alapját egy 2016-ban megjelent VR-játék szolgáltatja. A történet középpontjában egy fiatal hős áll, akivel le kell győznünk egy gonosz sárkányt, hogy felszabadítsuk az otthonát, ezt viszont egy ezernyi veszélyt és misztikumot rejtő labirintusban kell kiviteleznünk, méghozzá egy különleges játékmechanika kíséretében: karakterünk minden egyes halállal egy évvel öregebbé válik, amely hatással van a képességeire, a tulajdonságaira és a kinézetére is.

Elolvasom a tesztet

Chronos: Before the Ashes teszt - ha a Remnant tetszett, nem biztos, hogy ez is fog

Teszt | 2021.01.02 10:05

A Darksiders III-at és a Remnant: From the Ashes-t jegyző fejlesztőcsapat ezúttal a VR előnyeitől megfosztva adta ki korábbi akció-szerepjátékát, ám ez nem feltétlenül volt bölcs döntés a részükről.

Hangulatos trailer mesél a Remnant: From the Ashes előzményéről

Hír | 2020.11.25 06:56

Az új előzetes igyekszik tisztázni, hogy mi pontosan a Chronos: Before the Ashes.

Chronos: Before the Ashes néven érkezik a Remnant: From the Ashes előzménye

Hír | 2020.09.10 20:17

A THQ Nordic még idén piacra dobja a játékot, ami sokban hasonlít a nagy sikerű soulslike-ra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)