Cipher Complex

Cipher Complex kép

A Cipher Complex az akciójátékok és a lopakodós, némi gondolkodást igénylő alkotások rajongóinak egyaránt szimpatikus lehet. Az Edge of Reality akciójátékában egy rejtélyes módon megsemmisített felderítő műhold körül áll a bál. Az amerikai kormányzatnak megvan ugyan az elképzelése, hogy ki állhat a háttérben, ám a diplomáciai próbálkozások ledönthetetlen falakba ütköznek, s miután senkinek sem érdeke a nyílt háború, más megoldást kell keresni. A megoldás neve John Cipher ügynök, akinek az a feladata, hogy behatoljon az ellenséges vonalak mögé, s megszerezze a szükséges információkat. Cipher ügynök az akció végrehajtása idejére szabad kezet kap, s bármit megtehet, amit csak jónak lát. A Splinter Cell sorozatra emlékeztető lopakodás ugyanúgy jelen lesz a Cipher Complex végigjátszása során, mint a kegyetlen és véres erőszak, amiben főszerephez jut Cipher ügynök fűrészes hátú dzsungelkése.


Cipher Complex - Bevetés lefújva?

Hír | 2009.07.31 11:32

Meg nem erősített források szerint a Sega néma csendben törte ki a Cipher Complex című akciójáték nyakát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)