Civilization IV: Beyond the Sword

Civilization IV: Beyond the Sword kép

Az új kiegészítőt minden idők legtartalmasabb civilization kiegészítőjének szánják. A fanok által is segített fejlesztés inkább a lőpor feltalálása utáni időszakra koncentrál, 10 új civilizációt 16 vezetővel, új csodákat és egységeket hoz majd el. - A vallásokhoz hasonlóan működő, alapítható-terjeszthető multicégek - jobban rágyúrtak a kémek és az űrverseny rendszerére - a korai és a késői játékmenetet jobban elmélyítik


[DEMO] Civilization IV: Beyond the Sword

Hír | 2007.07.20 07:28

A nap első meglepetése a nagy pangás ellenére már most megérkezett, méghozzá Sid Meier nagyszerű játékának kiegészítőjéből, a Civilization IV: Beyond the Sword-ból próbálhatunk ki egy demót.

Közeleg a Civ4: Beyond The Sword demója

Hír | 2007.07.16 10:45

Hamarosan megérkezik Sid Meier mester legsikeresebb játékának új kiegészítője, a Beyond The Sword, vele együtt az aktuális demó is

[MOVIE] Civilization IV: BtS

Hír | 2007.07.06 08:36

Ejj, ejj, kicsit afféle elő-E3-mas fílingem van, mert csak özönlenek a jóságok! Most éppen a Firaxis FTP-jéről kúszott le egy apró szemelvény.

Civilization IV: Beyond the Sword teszt

Teszt | 2007.05.25 16:26

Ha azt gondoltad, vége, tévedtél! Ha hálát rebegtél a sorsnak, hogy már tízszer végigjátszottad, és egy jó ideig nem fogod újra elindítani, tévedtél! Ha azt remélted, idén nem lesz több átkattintott éjszakád, tévedtél! Megjött a Beyond the Sword, és ha valami, akkor ez egyáltalán nem tévedés!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)