Colin McRae: DiRT 2

Colin McRae: DiRT 2 kép

A Colin McRae: DiRT három éve lehelt új életet a 2007-ben elhunyt híres autóversenyző nevével fémjelzett, kifulladni látszó sorozatba. Szédületes grafika, árkádos, mégis kifinomult irányítás, és igen hosszú single karrier emelte a legnagyobbak közé a játékot. 2009-ben aztán a Codemasters elkészítette a folytatást, amely radikális reformokat már nem hozott ugyan, de minden téren finomodott, és jelentősen kibővült lehetőségekkel csábít. A DiRT 2 alatt már az alapoktól újraírt EGO engine dolgozik meggyőző erővel: a minden eddiginél részletesebb és szebb autó modellek, a belső nézetek, a felfröccsenő sár ábrázolása, a gyönyörűen kidolgozott táj és növényzet valóban lenyűgöző látványt nyújt, a PC-sek ráadásul kompatibilis videokártyával a DirectX 11-es effekteket is élvezhetik. Rengeteget fejlődött a fizikai szimuláció, a különböző autók másképp viselkednek egymáshoz képest, és különféle útfelületeken, vezetési hibáink eredményével pedig az aprólékos törésmodell szembesít bennünket. A javított fizika dacára természetesen most sem valódi szimulátorral, hanem egy sokak számára élvezhető árkád autóversennyel van dolgunk. A jópofa lakókocsis "élő menüből" indul a remek egyjátékos karriermód, melynek során a tapasztalati pontokat serényen gyűjtögetve, fokozatosan fejleszthetjük vezetői tudásunkat, egészen a 30-as szintig, az ideális nehézségi szintet pedig hat fokozatban állíthatjuk be. A kampányban három földrész versenypályáit járhatjuk végig, és a rally valamennyi szériáját kipróbálhatjuk, de a játékban számos fiktív versenyszám is szerepet kap. A fejlesztők átemelték a Grid-ből az Instant Replay idő-visszatekerő rendszert, és a csapat/barát rendszert, melynek segítségével előnyökhöz juthatunk a versenyeken és új játékmódok nyílnak meg előttünk. Az elődben még gyengécske multiplayer mód a DiRT 2-ben már kiforrott, teljes értékű része a játéknak. Az online event-ek során az összes autót és pályát szabadon kiválaszthatjuk, és immár nem csak time trial-, hanem rendes real-time versenyeken is összemérhetjük tudásunkat a többiekkel. A Colin McRae: DiRT 2 2009 végén jelent meg minden fontosabb platformon.


DiRT 2 teaser videó

Hír | 2009.03.27 14:33

Nyálcsorgatásra több okból is ingerlő, DiRT 2 teaser videó érkezett.

DIRT 2 – Debütálását DLC hullám követi

Hír | 2009.02.22 14:24

A játékiparban kialakult trendeknek megfelelően megjelenése után szinte azonnal frissítik a DIRT második epizódját.

Colin McRae: DIRT 2 - Előzetes

Hír | 2009.02.21 13:36

Colin McRae emléke tovább él, ahogy a nevével fémjelzett ralisorozat is. Íme a 2008-as év autós játékának folytatása!

Colin McRae DiRT2 - Szeptemberben a volán mögött

Hír | 2009.02.20 14:14

Ha igazak a hírek, a Codemasters szeptemberben fog a maga módján emléket állítani Colin McRaenak

Colin McRae: DiRT 2 infók és ismételt bejelentés

Hír | 2008.11.19 21:35

Az egy évvel ezelőtti E3 játékkiállítás óta keveset hallhattunk a DiRT második részéről, jelentjük, megtört a jég.

Készül már a DiRT folytatása!

Hír | 2007.07.12 22:03

Mivel kellően sikeres lett a Colin McRae sorozat aktuális tagja, a DiRT, teljesen logikus lépés, hogy készítik a folytatást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)