Combat Arms

Combat Arms kép

Dél-Korea legismertebb, ingyenes játékmenettel rendelkező lövöldözős játékok terjesztésével és fejlesztésével foglalkozó vállalatát köszönthetjük a Nexon személyében. Olyan alkotások fűződnek nevükhöz, mint a kifejezetten ázsiai játékosok igényeire szabott és jelentősen átalakított Condition Zero vagy a napjainkban is nagy népszerűségnek örvendő WarRock. Szeptemberben indították útjára Combat Arms névre hallgató játékukat, melyben összegyúrták korábban megszerzett tapasztalataikat és csiszoltak a szerepjátékos elemeken. Játékmenetében fontos szerepet játszanak az egyénileg testre szabható fegyverek, felszerelések, valamint a karakterfejlesztés lehetősége. A kooperatív és deathmatch játékmódokkal rendelkező Combat Wars teljesen ingyenes játékmenetet kínál, részletes statisztikákkal és egyszerű kezelhetőséggel, annak ellenére, hogy valójában egy Counter-Strike klón.


Combat Arms - Roadkill játékmenet videó

Hír | 2009.12.13 18:56

A koreaiak már rég szeretnének rájönni, mi az igazi FPS titok: hogyan lehet jó FPS-t csinálni.

Combat Arms - Grenade Celebration Video

Hír | 2009.12.01 18:52

A Combat Arms kiadója a Nexon - ott nagyon jó arcok dolgoznak, a G-Staron tudtam tőlük szerezni piros plüss petet is.

Combat Arms - Gravedigger Trailer

Hír | 2009.10.28 18:43

A Nexon által gondozott MMOFPS (avagy online multi FPS) érdekes trailerrel jelentkezett.

Combat Arms - Új játékmóddal bővül az ingyenes FPS

Hír | 2009.05.24 18:53

Május huszonhetedikén új játékmóddal bővül a Nexon gondozta ingyenes lövöldözős produktum.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)