Command & Conquer: Tiberium Wars

Command & Conquer: Tiberium Wars kép

A GDI és a NOD csapatai ismét összecsapnak a harctereken, mégpedig a Command & Conquer harmadik részében. A Tiberium Wars alcím egy 2047-ben játszódó lehetséges jövőbe viszi el a játékosokat, ahol egy idegen behatásnak hála ismét hatalmas összecsapásokra lehet számítani a két oldal között.


Érkezik a C&C saga

Hír | 2007.10.02 21:06

Egy újabb C&C megapack kiadását tervezi az Electronic Arts. A kiadó az összes eddig kiadványt összegyűjtené.

Tiberium Wars balance patch közeleg

Hír | 2007.04.30 13:22

Úgy tűnik a sok instant bugjavító patch után az EA rászánta magát a C&C3 játékélménybeli javítására is. A balanszon kívül sok érdekes változás lesz még, lássuk tehát ezeket is.

Tiberium Wars Regény

Hír | 2007.04.26 17:36

Az Electronic Arts és a Del Rey könyvkiadó ma hivatalos közleményben bejelentette, a Command and Conquer: Tiberium Wars könyv formájában közeleg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)