Crackdown 2

Crackdown 2 kép

Pacific City ismét támadás alatt: nem elég, hogy fanatikus terroristák fenyegetik a civileket, ha leszáll az éj, elszabadul a pokol, a felszínre törnek a mutánsok. Olyan mutánsok, akik egy titokzatos vírusnak köszönhetik új, ösztönvezérelt életüket. Csakis az ügynökség képes megvédeni a várost és helyreállítani a rendet, legjobb emberüket pedig majd az a játékos fogja irányítani, aki megvásárolja a Crackdown 2-t. Miközben szabadon felfedezzük az Xbox 360-exkluzív alkotásban a várost, elképesztő mennyiségű fegyvert, járműveket és egyéb eszközt állíthatunk a rombolás szolgálatába. Ehhez vegyük még hozzá a már-már szuperhősi képességekkel rendelkező ügynököt, a cel-shaded grafikát és megkapjuk azt az egyedi mixet, amit Crackdown 2 néven ismer a világ.


Crackdown 2 - ingyen van, és Xbox One-on is fut

Hír | 2019.03.09 11:22

A Microsoft nem igazán büszke a Crackdown sorozat második részére, de most megajándékozza vele az Xbox-felhasználókat.

Crackdown 2 teszt

Teszt | 2011.04.27 13:45

A Crackdown 2 tipikusan olyan élményeket, körülményeket teremtő játék, ahova agyat behozni tilos.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)