Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4 kép

A legendás Crash Bandicoot sorozat felújított, újracsomagolt változata, amely tartalmazza a legendát útjára indító mindhárom játékot, így megtalálható bennne a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot Warped is. Az eredeileg a Naughty Dog által PlayStationre kiadott játékokat a szériát hosszú ideje dédelgető Vicarious Visions dolgozza át PlayStation 4-re, ahol HD grafika, új animációk és minden eddiginél több izgalom várja a rajongókat.

Elolvasom a tesztet

Összehasonlító videón a Crash Bandicoot régi és új verziója

Hír | 2016.12.09 18:50

Nyilván nem az a kérdés, hogy melyik néz ki jobban, hanem hogy a készítők mennyire voltak hűségesek az alapanyaghoz. Egyelőre úgy néz ki, hogy a rajongóknak nincs mitől félniük.

Ezért várjuk annyira a Crash Bandicoot visszatérését

Hír | 2016.12.06 07:50

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nem csak három rendkívül szórakoztató platformert hoz vissza, hanem egy játéktörténeti jelentőségű sorozatot is újít fel egyben. Ha nem ismered a legendát, olvasd el ezt a cikket.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy - új infók és látványos képek érkeztek

Hír | 2016.12.04 15:01

Mindenki imádta a Crash Bandicoot remaster új előzetesét, a készítők pedig most végre pár

PlayStation Experience 2016 - új traileren a Crash Bandicoot remaster

Hír | 2016.12.03 19:49

A Sony még az E3-on jelentette be, hogy Crash hamarosan visszatér, most pedig egy új trailerrel dobogtatták meg a szívünket.

Megvan, hogy kik fejlesztik a Crash Bandicoot Remastert

Hír | 2016.06.15 11:40

A Sony bejelentette, hogy melyik fejlesztőcsapat gondoskodik arról, hogy PlayStation 4-en is maradandó élmény legyen az első három Crash Bandicoot játék.

E3 2016 - jönnek a Crash Bandicoot remasterek!

Hír | 2016.06.14 07:10

A Sony zseniális konferenciájának egyik felejthetetlen pillanata volt, mikor Shawn Layden bejelentette a Crash Bandicot részek feltámasztását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)