Dance Central 2

Dance Central 2 kép

Az egyik legnépszerűbb Kinecthez készült táncos játék, a Dance Central új résszel jelentkezik. A Dance Central 2-ben nem csak egy, de egyszerre akár két játékos is táncolhat kooperatív vagy kompetitív módokban melyekben akkor szállunk be és ki, amikor kedvünk tartja. Emellett egy Break it Down névre keresztelt mód, illetve egy karriermód is helyet kapott, melyben négy táncos csoport feszül egymásnak az Utca legjobbja címért. 40 új számra táncolhatunk, de természetesen, ahogy az a Harmonixnál már szokás, az előző rész zenéi is importálhatóak.


A PAX Easten mutatkozik be a Harmonix legújabb játéka

Hír | 2012.03.29 11:35

A zenés ritmusjátékairól elhíresült fejlesztőcsapat valami nagy dobással készül az április 6. és 8. között tartandó rendezvényre.

Dance Central 2: Janet Jackson és Chris Brown is beszáll a buliba

Hír | 2012.03.13 09:37

A Harmonix ígérte, úgy is lett: minden hónapban új kiegészítők érkeznek az egyik legnépszerűbb Kinectes játékhoz. Persze baromi drágán.

Leárazták az összes Dance Central DLC-t

Hír | 2011.10.25 10:53

A Kinect első születésnapja, illetve a Dance Central 2 megjelenése alkalmából minden számot kedvezményes áron lehet beszerezni.

Újabb Dance Central 2 számok kerültek nyilvánosságra

Hír | 2011.09.14 21:26

A Tokyo GameShow keretében hét új számot jelentett be a Microsoft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)