Dark Messiah of Might and Magic

Dark Messiah of Might and Magic kép

Az Arkane Studios anno elismerést kapott az Arx Fatalisért. Ez tehát a garancia a Dark Messiah sikereségére. Egyébként egy FPS-ről van szó, ami a jó öreg M&M univerzumban játszódik. A grafikáról a Valve Source motorja gondoskodik.


Grafikai tuningot kapott a Dark Messiah of Might and Magic

Hír | 2020.01.21 21:20

A moddereknek köszönhetően szebbek lettek a textúrák.

[MOVIE] Dark Messah: Elements HD traliler

Hír | 2007.06.23 06:27

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a zseniális Dark Messiah-nak készül az Xbox360-as konverziója, most ennek kaptunk meg az igencsak látványos tralier videóját.

Dark Messiah of Might and Magic kiegészítő?

Hír | 2007.05.23 09:40

A Ubisoft szervezésében indult Ubidays rendezvényen láthatta meg a nagyközönség azt a brossúrát, ami új reményt adhat az RPG rajongónak.

Dark Messiah Steames update

Hír | 2007.02.27 09:06

A Dark Messiah of Might & Magic már a Steam rendszerén is elérhető egy ideje, ám most egy új update tölthető le hozzá, ami a multiplayer örömöket hivatott javítani.

[PATCH] Dark Messiah of Might & Magic

Hír | 2006.11.09 14:09

Megjelent a Dark Messiah of Might and Magic című akció-szerepjáték első javítócsomagja.

Dark Messiah of Might and Magic GOLD

Hír | 2006.10.09 11:27

A Ubisoft még hivatlosan nem jelentette be, de már kiszivárogtatott információk szerint a Dark Messiah of Might and Magic "aranyos" lett, úgyhogy hamarosan gyártásra kerül.

[MOVIE] Dark Messiah és Kevin

Hír | 2006.09.20 11:37

Ezúttal hatodszor ölhetjük meg szerencsétlen Kevin nevű goblinunkat a Dark Messiah of Might and Magic című fantasy akciójátékban.

[MOVIE] A Sötét Messiás és Kevin

Hír | 2006.09.13 08:36

Immár ötödször láthatjuk meghalni szerencsétlen Kenn... vagyis Kevint a Dark Messiah of Might and Magic című fantasy FPS-ben.

[MOVIE] Dark Messiah - Öld meg Kevint, másodszor!

Hír | 2006.08.22 23:09

Megérkezett sokak örömére az Öld meg Kevint című Dark Messiah videó második része.

[MOVIE] Dark Messiah Napló

Hír | 2006.08.18 15:07

Újabb gyöngyszemmel gazdagodott a Dark Messiah of Might and Magic című fantasy akciójáték videói bázisa. Ezúttal a játék producere mesél a skill rendszerről. Láthatjuk például, hogy karakterünk lovon is bejárhatja majd a világ egy részét. A muki igen irritáló franszia akszentusőval beszéli - inkább töri - az angolt :) Thanks Kain_.

DARK MESSIAH DEMÓ JÖVŐ KEDDEN!

Hír | 2006.08.03 09:12

Ahogy a Nintendo is mondaná: Wiiiiiii!!! Jövőhét kedden, azaz augusztus 8-án érkezik a Dark Messiah of Might & Magic című fantasy FPS demója! Sajnos a kipróbálható verzió pontos érkezése nem ismert, így az is elképzelhető, hogy az időeltolódás miatt csak másnap reggel merülhetünk bele Ashan világába. Egyébként érdekes, hogy korábban augusztus 4-re ígérték a Call of Juarez demóját, amit viszont jóval korábban megkaptunk. Hátha most is ez történik! :)

[KéPZ] Dark Messiah multi móka

Hír | 2006.08.02 18:39

Előkerült néhány kép a Dark Messiah of Might & Magic multiplayer módjáról. Köztudott, hogy a játék ezen részét nem az Arkane Studios készíti - de ez még nem indokolja, hogy ekkora grafikai különbségek legyen a szingli és a multi rész mód között...

Update: Érkezett további 17 kép, amelyek már inkább kültériek. Na jó, annyira nem is ronda :)

[MOVIE] Dark Messiah of Might and Magic

Hír | 2006.05.10 22:18

Úgy fest, hogya büntető tréler-áradatnak soha, de soha nem lesz vége. Kicsit visszafogott, de annál meglepőbb mezőnyből most itt van egy Dark Messiah videó. A Source engine ezúttal is remekül megállja a helyét, és végre ismét egy új univerzumban leshetjük meg képességeit. Nagy bánatomra ez a videó csak előre renderelt jeleneteket tartalmaz, de azok viszont iszonyatosan meghozzák a hangulatot egy kis játékhoz :) Erre tessék:

[KéPZ] Dark Messiah of Might and Magic

Hír | 2006.05.10 21:21

Ezt most már ép ésszel tényleg nem lehet felfogni. Lassan már magam sem tudom mi valós és mi nem. Rögvest itt is volnának a Dark Messiah of Might and Magic lélegzetelállító képei, melyekről nem is lehet semmit se mondani, egyszerűen nincsenek szavak, de annyi biztos, hogy ma se megyek már sehová a sötétbe. :-)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)