Darkest Dungeon

Darkest Dungeon kép

A sikeres Kickstarter-kampány által életre keltett Darkest Dungeon egy hihetetlenül komplex dungeon crawler, amely kihívás elé állítja még a tapasztaltabb játékosokat is. A véletlenszerűen generált kazamatákban négyfős csapatunk válogatott rémségekkel néz szembe. A játékban sok minden a véletlenen múlik, még a támadási sorrendet is kockadobás dönti el. Karaktereink fizikálisan ugyan fejlődnek, de az átélt borzalmak hatására mentálisan folyamatosan leépülnek. Ennek kezelése pedig szintén a mi feladatunk lesz.

Elolvasom a tesztet

Asztali társasjáték készül a Darkest Dungeon alapján

Hír | 2020.07.05 13:50

Az adaptáción egy tapasztalt csapat, a Mythic Games fog dolgozni.

Áprilisi tréfának hitték sokan, de tényleg többjátékos módot kap a Darkest Dungeon

Hír | 2020.04.04 13:03

Egy friss DLC formájában kerül be a multiplayer rész a Red Hook Studios közkedvelt játékába.

Darkest Dungeon - ekkor jön Nintendo Switchre

Hír | 2018.01.11 15:40

"Confidence surges as the enemy crumbles!" - hallhatjuk majd a Nintendo hibrid konzolján is hamarosan, amikor megjelenik rá a zseniális Darkest Dungeon.

Darkest Dungeon - vadonatúj kasztot hozott a The Shieldbreaker DLC

Hír | 2017.10.27 20:55

Új taggal bővült a kazamatákban bóklászó díszes társaság.

Darkest Dungeon - megvan, mikor érkezik PlayStation 4-re

Hír | 2016.08.04 13:05

Végre megvan a Darkest Dungeon konzolos megjelenésének dátuma. Akinek még nem volt alkalma kipróbálni a játékot az nemsokára beleugorhat.

Darkest Dungeon teszt - a sötétség kikészít

Teszt | 2016.04.23 20:54

A Darkest Dungeon olyan, mint a dominó: elég egyetlen elemet eldönteni, és az magával rántja hosszú órák alatt felépített mesterművünket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)